Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Maandag 25 april 2011 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd ASV'33
Thuistenue Mifano Mifano 2 ASV'33 2 Thuistenue ASV'33
 

Mifano 2 - ASV'33 2 (0-2)

woensdag 27 april 2011

Tegen mede degradatiekandidaat ASV uit Aarle-Rixtel moesten thuis punten worden gepakt om nog uitzicht te houden op lijfsbehoud. In het begin had Mifano de beste kansen om de score te openen, maar na twee counters stond de 0-2 rust- en eindstand al op het scorebord.

Vanaf de aftrap bleek al dat ASV'33 niet van plan was om de punten in Mierlo te laten. De uitploeg startte fel en ging soms onbesuisd in de duels. Het was echter Mifano dat in het eerste helft enkele goede kansen wist te creëren. Zo wist Ruud Brummans twee keer op goal te schieten. Een keer in de handen van de keeper en een keer in het zijnet. Na een goede aanval door het centrum kon A-speler Youri zich vrijkappen tussen twee verdedigers, met links de bal langs de keeper op een leeg doel te schieten, maar op het allerlaatste moment wist een verdediger de bal van de doellijn te halen. In de daarop volgende fase wist ASV, na tweemaal balverlies op het middenveld van Mifano, de score te openen en uit te bouwen tot 0-2. In het restant van de eerste helft wist Mifano zich te herpakken en dit levererde nog enkele grote kansen op. Een treffer van Rob Manders werd afgekeurd na vermeend buitenspel. Na een voorzet vanaf de achterlijn zag Jan Verberne zijn schot van dichtbij over getikt door de Aarlese keeper. En ook een kopbal van Paul Dekkers uit een corner werd net voorlangs gekopt.

De tweede helft was rommelig en het werd een zwaar duel, zowel door veel balverlies als door het warme weer. Mifano en ASV wisten de defensies van de tegenpartij niet echt meer op de proef te stellen. Het spel golfde op en neer en de vermoeidheid werd zichtbaarder naarmate de wedstrijd vorderde. Tussendoor deelde de scheidsrechter nog enkele gele kaarten uit aan protesterende ASV spelers. Een enkele keer moest Mifanokeeper Martijn van Vlerken ingrijpen en de beste kans van Mifano in de tweede helft was voor A-speler Youri. Hij schoot uit een moeilijke hoek in het zijnet. De 0-2 ruststand bleek na 90 minuten ook de eindstand te zijn. Mifano 2 is nu officieel gedegradeerd uit de 3e klasse.

Informatie ASV'33 2
www.asv33.nl
Aarle-Rixtel (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen ASV'33 2
ASV'33 2 - Mifano 23 - 0verslag
ASV'33 2 - Mifano 23 - 0verslag
Mifano 2 - ASV'33 21 - 1verslag
ASV'33 2 - Mifano 22 - 0verslag