Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 2 maart 2008 - Sportpark Geneneind te Bakel
Bavos Competitiewedstrijd Mifano
Thuistenue Bavos Bavos 1 Mifano 1 Thuistenue Mifano
Doelpunt 48'  Erwin Bijnen
Doelpunt 87'  Rob Toonders
Doelpunt 92'  Erwin Bijnen

Bavos - Mifano: 0-3

zondag 2 maart 2008

De wedstrijd was amper tien seconden oud toen scheidsrechter Verstegen zijn eerste gele kaart trok. Sander Koenen werd door een Bavos-verdediger hard onderuit gehaald en daar was maar één terechte straf voor: geel. Verder in de wedstrijd zouden er nog zeven gele kaarten volgen - vijf voor Bavos en twee voor Mifano. Een paar daarvan hadden best achterwege mogen blijven.

Na vijf minuten was er een flinke tegenslag voor Mifano. Aanvoerder en topscorer Ruben Aarts verstapte zich op het zwaar te bespelen veld en moest uitvallen. De jonge Giel Swinkels nam zijn plaats in. In het verdere verloop van de eerste helft was Bavos iets sterker en had de thuisploeg ook de beste kansen, maar na een fout in de Bakelse defensie vergat Sander Koenen een goede kans af te maken. Het spel bleef op het drassige en glibberige veld op en neer gaan maar tot de thee werd er niet gescoord.

In de 47e minuut was er een snelle uitval van Bavos maar het schot van een van de aanvallers ging hoog over. Een minuut daarna werd Sander Koenen op het middenveld opnieuw onderuit gehaald. Dezelfde Koenen speelde de bal uit de vrije trap op de na de rust ingevallen Carel Manders, die van de achterlijn scherp voortrok. Erwin Bijnen stond op de goede plek en schoof de bal binnen: 0-1.

Bavos ging niet bij de pakken neerzitten en probeerde terug te komen. In de 51e minuut verkleinde Jeroen Simons zijn doel goed bij een gevaarlijke aanval op links. Daarna bleven beide partijen een open wedstrijd spelen zodat er mogelijkheden waren aan beide kanten. Een vrije trap van Bavos op de rand van het strafschopgebied werd na wat heen en weer gekaats uiteindelijk goed door Jeroen Simons onschadelijk gemaakt.

Invaller Kevin Swinkels was dicht bij een doelpunt maar zijn kopbal werd door Bavos-doelman Danny Meulendijks met de vingertoppen uit het doel gehouden. In de 87e minuut werd Sander Koenen binnen het zestienmetergebied gehaakt toen hij wilde schieten. De toegekende strafschop werd door Rob Toonders koel en feilloos binnengetikt: 0-2.

In blessuretijd kopte Sander Koenen een ver uitverdedigde bal goed door. De snelle Erwin Bijnen kon nog één keer alle snelheid uit zijn vermoeide lichaam persen en passeerde de doelman voor de derde keer: 0-3. Dat was tevens de eindstand.

Informatie Bavos 1
www.bavos.nl
Bakel (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Bavos 1
Bavos 1 - Mifano 11 - 0verslag
Mifano 1 - Bavos 12 - 0verslag
Bavos 1 - Mifano 12 - 5verslag
Mifano 1 - Bavos 12 - 0verslag
Bavos 1 - Mifano 13 - 0verslag
Mifano 1 - Bavos 12 - 1verslag
Mifano 1 - Bavos 11 - 1verslag
Bavos 1 - Mifano 12 - 3verslag
Mifano 1 - Bavos 11 - 0verslag
Mifano 1 - Bavos 13 - 3verslag
Mifano 1 - Bavos 10 - 4verslag
Mifano 1 - Bavos 11 - 0verslag
Bavos 1 - Mifano 12 - 1verslag