Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 13 april 2008 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd SVEB
Thuistenue Mifano Mifano 1 SVEB 1 Thuistenue SVEB
Sander Koenen  37' Doelpunt
Doelpunt 57'  Sjors Schatorjee
Rob Toonders  78' Doelpunt

Mifano - SVEB: 2-1

zondag 13 april 2008

Na 11 minuten was er een mooie aanval van Mifano maar de prachtige voorzet van Bart Smits werd door Rob Toonders rakelings naast gekopt. Twee minuten later werd uit een gevaarlijke aanval van de bezoekers de bal met buitenkant voet net naast geschoten. Bij een volgende Mifano-aanval kon Gijs v.d. Boogaard net niet succesvol afronden. In die fase van de wedstrijd was SVEB iets sterker dan de gastheren maar beide partijen leden ook veel balverlies.

Na een klein half uur bediende Rob Toonders met een prachtige steekpass Sander Koenen maar zijn inzet werd door doelman Caspar Lijnders, zij het met moeite, gekeerd. In de 37e minuut werd Sander Koenen opnieuw de ruimte ingestuurd, dit keer door Hans Smulders. Nu wist de spits de doelman van SVEB wel te verschalken: 1-0. Bijna kwam Mifano op slag van rust op 2-0 maar Dennis Pennings gleed weg waardoor deze kans in de kiem werd gesmoord.

Na de thee liet Mifano zich weer terugdringen waardoor de druk op het doel van Rick Hoevenaars toenam. In de 57e minuut kon SVEB daardoor via Sjors Schatorjee op gelijke hoogte komen: 1-1. De gasten uit Broekhuizenvorst bleven nu aandringen maar kwamen niet tot scoren. Na 78 minuten schoot Rob Toonders van ver onverwacht op doel. Doelman Caspar Lijnders beoordeelde dit afstandsschot verkeerd en sloeg de bal via de lat in het doel: 2-1. De gasten wilden zich niet bij een nederlaag neerleggen maar wisten het doel niet meer te vinden. Vlak voor tijd, in de 93e minuut, kreeg Erwin Bijnen nog een kans de score voor Mifano op te voeren maar dat mislukte, waardoor de eindstand 2-1 bleef.

Informatie SVEB 1
www.sveb.nl
B'huizenvorst (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen SVEB 1
SVEB 1 - Mifano 14 - 1verslag
SVEB 1 - Mifano 11 - 1verslag
Mifano 1 - SVEB 13 - 3verslag