Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 14 januari 2007 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd FC Cranendonck
Thuistenue Mifano Mifano 1 FC Cranendonck 1 Thuistenue FC Cranendonck
Ruben Aarts  20' Doelpunt
Doelpunt 22'  Jordi Cebrian
Erwin Bijnen  39' Doelpunt
Ruben Aarts  66' Doelpunt
Doelpunt 81'  Thijs van de Wildenberg

Mifano - FC Cranendonck: 3-2

zondag 14 januari 2007

De zon scheen overvloedig op sportpark De Ark. Een stevig briesje gaf echter aan dat het geen zomer was. Maar wel mooi voetbalweer voor de inhaalwedstrijd van Mifano tegen Cranendonck. Vanaf het begin drong Mifano de bezoekers in de verdediging. Dat leverde na zes minuten al twee kleine scoringskansjes op. Een inzet van Rob Toonders miste maar net doel maar Cranendonck bleef onder druk staan.

In de 20ste minuut werd Ruben Aarts aangespeeld. Deze kapte twee spelers uit en liet 1-0 aantekenen. Twee minuten daarna profiteerde Cranendonck van een slordigheid in de Mifano-defensie waardoor Jordi Cebrian in staat werd gesteld de gelijkmaker binnen te werken: 1-1.

Mifano schakelde een tandje bij en een hard schot op rechts van Sander Koenen werd door de Cranendonck-goalie tot corner verwerkt. Erwin Bijnen kreeg na 34 minuten een mooie kopkans maar zijn inzet ging over het doel. In de 39ste minuut maakte Sander Koenen een snelle rush op links waarbij hij zwaar werd gehinderd. De scheidsrechter had de fluit al in de mond maar gaf voordeel. De sterke Koenen wist de bal prachtig voor te zetten en bood daarmee Erwin Bijnen een niet te missen kans: 2-1. Op slag van rust belandde een mooie omhaal van Koen v.d. Boogaard nog op het dak van het doel.

Ook in de tweede helft had Mifano het beste van het spel. Koen v.d. Boogaard kreeg een niet te missen scoringskans maar benutte die niet. In de 66ste minuut kwam de uitbreiding van de voorsprong die al even in de lucht hing. Ruben Aarts bracht Sander Koenen met een steekpass alleen voor doelman Toine Gevers van Cranendonck. Bart Stevens greep in maar dat was volgens de scheidsrechter onreglementair. Mifano kreeg verdiend een penalty maar de sanctie voor Stevens was nogal zwaar: rood. Zoals gewoonlijk in dit soort situaties maakte Ruben Aarts geen fout en scoorde met een perfecte inzet: 3-1.

Omdat Cranendonck geen vuist kon maken, leek het erop dat Mifano een gewonnen wedstrijd speelde. Niettemin profiteerden de bezoekers in de 81e minuut van een slippertje in de achterhoede van de thuisploeg. Met een bekeken schot liet Thijs v.d. Wildenberg doelman Ben Huls kansloos: 3-2.

In de tien minuten die er nog gespeeld moesten worden rook Cranendonck de gelijkmaker, maar de defensie van Mifano stond nu als een huis en liet zich niet nog een keer verrassen. Het bleef hiermee bij een verdiende overwinning waardoor Mifano weer dichter bij de koploper aansluit.

Informatie FC Cranendonck 1
www.fccranendonck.nl
Soerendonk (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen FC Cranendonck 1
FC Cranendonck 1 - Mifano 11 - 1verslag
Mifano 1 - FC Cranendonck 12 - 0verslag
FC Cranendonck 1 - Mifano 10 - 1verslag
FC Cranendonck 1 - Mifano 11 - 1verslag
Mifano 1 - FC Cranendonck 11 - 2verslag
FC Cranendonck 1 - Mifano 11 - 0verslag
Mifano 1 - FC Cranendonck 12 - 1verslag