Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 15 april 2007 - Sportpark Espendonk te Helmond
Bruheze Competitiewedstrijd Mifano
Thuistenue Bruheze Bruheze 1 Mifano 1 Thuistenue Mifano
Doelpunt 34'  Ruben Aarts
Doelpunt 43'  Ruben Aarts
Murvin Nieuwenberg  88' Doelpunt

Bruheze - Mifano: 1-2

zondag 15 april 2007

Het was zomers warm op sportpark Heiakker aan de Rivierensingel in Helmond Brouwhuis. In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Zo was er in de vijfde minuut een actie van Mifano-doelman Ben Huls nodig om de bal via de lat uit het doel te houden. Maar in de negende minuut ging een kopbal van Kevin Swinkels, uit een corner, maar net naast het doel van de gastheren.

Na wederom een aanval van de thuisploeg was er bij een mooie voorzet van Sander Koenen niemand voor het doel om deze pass af te ronden. Er was gevaar aan de andere kant toen een effectbal met buitenkant voet van rechts maar net voor langs  het Mifano-doel ging.

Er werd goed op het warme weer ingespeeld door na 25 minuten een korte drinkpauze in te lassen. Deze pauze leek de meeste energie op te leveren voor de bezoekers, want na 34 minuten kwam Mifano op voorsprong. De bal werd van rechts goed aangegeven door Emiel Mikkers en Ruben Aarts maakte zijn faam als goalgetter waar: 0-1.

Bruheze bleef ook de aanval zoeken en na 38 minuten moest Ben Huls nadrukkelijk in actie komen bij een schot uit de tweede lijn van een Bruheze-aanvaller. Het spel bleef zich over het hele veld afspelen waarbij Mifano in de 43e minuut de score op 0-2 bracht. Een inworp van Kevin Swinkels werd door Hans Smulders goed doorgestuurd naar Ruben Aarts die van dichtbij geen fout maakte.

In de tweede helft begon het warme weer zijn tol te eisen. In de 53e minuut ging een Bruheze-voorwaartse alleen op het Mifano-doel af maar het ontbrak deze speler aan voldoende controle om af te ronden. Na een afstandsschot van Keven Swinkels, dat goed door de Bruheze-doelman werd gepareerd, speelde de thuisploeg na een gevaarlijke aanval op links de bal wederom net voor langs het Mifano-doel.

Maar dat het spel over en weer ging werd weer aangetoond door Erwin Bijnen die, alleen op het doel afgaand, de bal net iets te ver voor zich uitspeelde waardoor de doelman van de thuisploeg erger kon voorkomen. Bij een volgende aanval van Mifano schoot Ruben Aarts goed in de hoek maar de doelman wist de bal met zijn vingertoppen tot hoekschop te verwerken.

De tropische temperatuur begon steeds meer grip op de wedstrijd te krijgen. Maar aangezien Bruheze niet wilde verliezen werd aandringen door de thuisploeg kort voor tijd beloond met de 1-2 door Murvin Nieuwenberg. Maar verdere doelpunten bleven uit waardoor de eindstand van 1-2 een feit was.

Informatie Bruheze 1
www.bruheze.eu
Helmond (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Bruheze 1
Bruheze 1 - Mifano 11 - 0verslag
Mifano 1 - Bruheze 10 - 1verslag
Mifano 1 - Bruheze 11 - 0verslag
Bruheze 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Bruheze 14 - 0verslag
Bruheze 1 - Mifano 12 - 0verslag
Bruheze 1 - Mifano 12 - 0verslag
Mifano 1 - Bruheze 13 - 3verslag
Mifano 1 - Bruheze 10 - 0verslag
Bruheze 1 - Mifano 12 - 2verslag
Mifano 1 - Bruheze 13 - 1verslag
Bruheze 1 - Mifano 14 - 1verslag
Mifano 1 - Bruheze 12 - 1verslag
Mifano 1 - Bruheze 11 - 1verslag
Bruheze 1 - Mifano 10 - 1verslag
Mifano 1 - Bruheze 11 - 2verslag
Bruheze 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Bruheze 13 - 1verslag
Bruheze 1 - Mifano 12 - 1verslag
Bruheze 1 - Mifano 12 - 0verslag
Mifano 1 - Bruheze 12 - 1verslag