Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Dinsdag 23 augustus 2011 - Sportpark den Uil te Erp
Erp Bekerwedstrijd Mifano
Thuistenue Erp Erp 1 Mifano 1 Thuistenue Mifano
 

Erp - Mifano: 4-0

vrijdag 26 augustus 2011

De tweede wedstrijd in het bekertoernooi draaide voor Mifano uit op een nederlaag: Erp was met 4-0 een maatje te groot voor onze mannen. Zaterdag aanstaande volgt de afsluitende wedstrijd in en tegen Lierop.

De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras nadat ‘s middags ook het hoofdveld van Erp was geteisterd door de enorme regenval. Mifano begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde al in de vijfde minuut in een goede scoringskans voor Sander Koenen: zijn afstandsschot kon slechts ternauwernood worden gekeerd door de Erpse doelman. Halverwege de eerste helft begon de thuisploeg steeds beter in haar spel te komen en creëerde een paar goede kansen.

Zo werd de bal uit een voorzet meteen op de schoen genomen, maar die inzet ging over het doel. Kort daarna speelde de spits van Erp de bal nog op de paal, maar na 32 minuten was het toch raak. Uit de draai werd de bal fraai ingeschoten: 1-0. Zes minuten later werd goed combinatiespel van de thuisploeg doeltreffend afgerond en stond de 2-0 op het scorebord. Nog voor rust werd het 3-0 nadat de bal vanuit een vrije trap in het zestienmetergebied terechtkwam en na een scrimmage in het doel verdween.

Na de rust kreeg Erp de mogelijkheid om op 4-0 te komen maar deze poging strandde op de goed keepende Wouter van Overmeire. Aan de andere kant stond de doelman van Erp een paar keer een doelpunt van Mifano in de weg. Na 63 minuten moest hij stevig in actie komen op een schot van Robin Vorstenbosch dat volgde uit een goede combinatie tussen Jordy Vrugt, Sander Koenen en Robin. Tien minuten later redde hij opnieuw bekwaam. Roy Alleblas bereikte Jordy Vrugt met een dieptepass. Jordy kopte door naar Sander Koenen die vervolgens meteen uithaalde, maar zonder resultaat. Zes minuten voor tijd kwam door een fout in de Mifano-defensie de eindstand in beeld: 4-0.

Informatie Erp 1
www.rkvverp.nl
Erp (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Erp 1
Erp 1 - Mifano 11 - 0verslag
Mifano 1 - Erp 11 - 2verslag
Mifano 1 - Erp 10 - 2verslag