Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 9 oktober 2011 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd SPV
Thuistenue Mifano Mifano 2 SPV 2 Thuistenue SPV
Chris Bastiaans  8' Doelpunt
Chris Bastiaans  76' Doelpunt

Mifano 2 verslaat thuis ook SPV met 2-0

zondag 9 oktober 2011

Mifano 2 kon de goede vorm van de laatste weken vasthouden en wist zo thuis tegen SPV uit Vlierden met 2-0 te winnen. Het was de derde overwinning op rij voor de Mierlonaren.

Tegen de nummer 3 op de ranglijst kwam Mifano goed uit de startblokken. Binnen tien minuten was het 1-0 door linkermiddenvelder Chris Bastiaans. Hij kon de bal hard binnenkoppen uit een corner en bracht Mifano zo in de beginfase op een comfortabele voorsprong. In het vervolg van de eerste helft wist SPV zich te herpakken en kwam het beter in de wedstrijd, maar kon het zelden gevaarlijk worden. Mifano-keeper Robin Liebreks kreeg enkele afstandschoten recht op zich af en moest een keer gestrekt de bal uit de benedenhoek duiken. Aan de andere kant wist Mifano de beste kansen te creëeren. Na een bekeken hakje zette spits Giel Swinkels topscorer Jelle Lammers vrij voor het doel, maar zijn schot belandde op de keeper. De tweede kopbal van Chris Bastiaans op doel werd door de keeper ditmaal uit de goal gedoken.

 

In het tweede bedrijf was Mifano van plan om de wedstrijd snel in het slot te gooien door de voorsprong uit te bouwen. Maar SPV gaf zich niet zomaar gewonnen en de wedstrijd werd wat harder. De goed fluitende scheidsrechter moest zelfs een Vlierdense speler 5 minuten van het veld sturen. Ook elleboogstoten werden niet geschuwd, deze werd helaas niet opgemerkt door de scheidsrechter. Mifano hield het hoofd koel en liet zich niet uit de wedstrijd halen. Het spel golfde op en neer, maar de Mifano-defensie kwam eigenlijk niet meer in de problemen. Aan de andere kant van het veld mocht spits Giel Swinkels tot twee keer toe de trekker overhalen. De eerste keer vond hij de keeper op zijn pad, een seconde later schoot hij van dichtbij over. Gelukkig duurde het daarna niet lang voordat de 2-0 eindstand werd verwezenlijkt. Na een goede pass van Maurice van Hoof wist Chris Bastiaans voor de tweede keer de uitkomende keeper te verschalken met een beheerste lob; 2-0! Mifano wist dat de buit binnen was en speelde de wedstrijd beheerst uit. Invallers Jordy Vrugt en Maurice van Hoof probeerde het nog met afstandsschoten, maar gescoord werd er niet meer.

 

Zo wist Mifano de derde overwinning op rij te behalen en is het thuis nog steeds ongeslagen.

Informatie SPV 2
www.spv-vlierden.nl
Vlierden (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen SPV 2
SPV 2 - Mifano 24 - 2verslag
SPV 2 - Mifano 21 - 1verslag
Mifano 2 - SPV 23 - 0verslag