Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 5 december 2004 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd Liessel
Thuistenue Mifano Mifano 1 Liessel 1 Thuistenue Liessel
Rob Janssen  10' Doelpunt
Doelpunt 42'  Davy Mennen
Bob van den Heuvel  66' Doelpunt
Doelpunt 75'  Ralf van de Ven
Ruben Aarts  82' Doelpunt
Ruben Aarts  85' Doelpunt
Bob van den Heuvel  90' Doelpunt

Mifano in slotfase met ruime cijfers naar winst

zondag 5 december 2004

Mifano heeft gisteren op eigen veld drie belangrijke punten binnengehaald. De winst op Liessel, maar vooral het gegeven dat deze met een marge van drie doelpunten werd behaald, was een klein wonder te noemen. Voor rust kwamen de Mierlonaren er namelijk helemaal niet aan te pas, Liessel controleerde op alle fronten de wedstrijd.

Mifano heeft gisteren op eigen veld drie belangrijke punten binnengehaald. De winst op Liessel, maar vooral het gegeven dat deze met een marge van drie doelpunten werd behaald, was een klein wonder te noemen. Voor rust kwamen de Mierlonaren er namelijk helemaal niet aan te pas, Liessel controleerde op alle fronten de wedstrijd.


In de tweede helft gingen de Liesselnaren nog even goed door, maar na de derde tegentreffer zakte de ploeg van trainer Gerrie van Berlo als een plumpudding in elkaar: 5-2. 

„Vandaag is weer eens gebleken hoe raar het kan lopen in het voetbal“, verzuchtte Liessel-trainer Gerrie van Berlo, de opvolger van de onlangs weggestuurde Belg Fred Vandeberg. „Liessel zit al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen, maar het lijkt alleen maar erger te worden. Op trainingen en met oefenwedstrijden heb ik geprobeerd het zelfvertrouwen van de spelers weer op te vijzelen. Dat is me aardig gelukt, tenminste als je naar de eerste helft kijkt. Daarin waren wij heer en meester, maar we lieten na ons overwicht voldoende uit te buiten.“

Ondanks een sterk begin van de bezoekers uit Liessel keken ze al snel tegen een achterstand aan. Na tien minuten wilde Liessel-doelman Stijn Willekens de bal uit zijn strafschopgebied trappen, deze trap belandde via het lichaam van Mifano-verdediger Rob Janssens in het doel van Willekens: 1-0.

Liessel liet zich niet van de wijs brengen en bleef de aanval zoeken. Joris Bellemakers was tot twee keer toe dicht bij de gelijkmaker. In de 22e minuut keerde Mifano-keeper Dennis de Vries maar net zijn schot en even later raakte Bellemakers met een prachtige omhaal de lat. Vlak voor rust bracht Davy Mennen zijn ploeg verdiend langszij. Een vrije trap, even buiten het zestienmetergebied, werd breed gegeven op Mennen die hard binnenschoot: 1-1.

Mifano liet zich in de tweede helft eindelijk eens voor de goal van Liessel zien, maar gevaarlijk werd het niet. Dat lukte pas in de 66e minuut. Invaller Bob van de Heuvel soleerde door de Liesselse defensie en legde vervolgens breed op René Taal. Taals schot werd in eerste instantie gepareerd door Willekens, maar de rebound was voor Van den Heuvel: 2-1. Van Berlo: „Iets wat absoluut niet mag gebeuren als je tot dat moment de gehele partij sterker bent.“

Met nog een kwartier op de klok zorgde Ralf van de Ven voor de tweede gelijkmaker van de middag. Met een schot dat meer als voorzet dan als doelpoging was bedoeld liet hij Dennis de Vries voor de tweede keer deze middag de gang naar het net maken: 2-2.

Acht minuten voor tijd knalde Ruben Aarts de voor Liessel fatale 3-2 binnen, even later herhaalde hij dit kunstje: 4-3. Diep in blessuretijd strooide Bob van den Heuvel nog wat extra zout in de Liesselse wonden: 5-2. 

Trainer Hans Manders van Mifano was vrolijk. „Na de 3-2 was het gedaan met Liessel, zo konden we eenvoudig uitlopen naar 5-2. De uitslag is dus wel wat geflatteerd. Voor rust had ik echt niet durven dromen dat wij als winnende partij van het veld zouden stappen.“ 

MIFANO: De Vries; Janssens, Toonders, Roché (58. Van den Heuvel), Kessels (30. Kevin Pennings); Aarts, Boelens, Dennis Pennings; Taal, Van de Boogaard, Bijnen.

LIESSEL: Willekens; Van Helmond, Goossens, Remco Bankers (67. Van Lier), Knorren; Van de Boomen (19. Van Lieshout) , Bots, Madou (55. Dirk Bankers), Van de Ven; Bellemakers, Mennen.

Informatie Liessel 1
www.rksvliessel.nl
Liessel (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Liessel 1
Mifano 1 - Liessel 14 - 1verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 3verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 10 - 4verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 1verslag
Mifano 1 - Liessel 12 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 12 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 12 - 6verslag
Mifano 1 - Liessel 13 - 0verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 12 - 4verslag
Mifano 1 - Liessel 15 - 0verslag
Liessel 1 - Mifano 12 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 13 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 10 - 3verslag
Liessel 1 - Mifano 13 - 1verslag