Actueel

  • Dinsdag:
    • Kevin Verberne wordt 26!
  • Donderdag:
    • Niels Couwenberg wordt 21!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zaterdag 6 december 2014 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd ONDO
Thuistenue Mifano Mifano 1 ONDO 1 Thuistenue ONDO
Coen Verkoeijen  7' Doelpunt
Maurice van Hoof  14' Doelpunt
Dirk Borst  25' Doelpunt
Doelpunt 85'  Freek Raaijmakers

Mifano - ONDO: 3-1

maandag 8 december 2014

Mifano heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop een dik verdiende overwinning behaald. Na een half uur leidde Mifano al met 3-0. In de tweede helft waren er legio mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar deze werden helaas niet benut, waarna ONDO in de voorlaatste minuut wist tegen te scoren.

Het spelen op zaterdagavond in plaats van op zondag leek Mifano goed te doen. Nadat een goede actie van Kevin Verberne in de 7e minuut nog niet tot een doelpunt leidde, was het twee minuten later wel raak. Een afgeslagen corner kwam bij de op de rand van het strafschopgebied staande Coen Verkoeijen die meteen op doel schoot. Het schot leek houdbaar maar de keeper van ONDO dook over de bal en Mifano kwam op 1-0.

 

Even later volgde het hoogtepunt van de wedstrijd. In de 14e minuut kreeg Maurice van Hoof de bal en vanaf een meter of 25 knalde hij de bal onhoudbaar stijf in de kruising. Een juweeltje. En in de 25e minuut kwam Mifano zowaar op 3-0. Wederom uit een afgeslagen corner, nu werd de bal van dichtbij door Dirk Borst binnen geschoten.

 

In de tweede helft gebeurde er aanvankelijk niet zoveel. In de 57e minuut waren de eerste mogelijkheden voor Dennis Pennings en Kevin Verberne, maar beide keren wist de keeper van ONDO te redden. De wedstrijd leek door Mifano te worden uitgespeeld maar in het laatste kwartier gebeurde er nog van alles. Mifano kreeg de mooiste kansen om de voorsprong uit te breiden maar deze werden helaas allemaal gemist. In de 76e minuut redde de keeper op een schot van Dennis Pennings, waarna Koen v.d. Boogaard de bal van dichtbij over knalde. Een minuut later schoot Kevin Verberne vrij voor de doelman in het zijnet. In de 80e minuut redde de keeper wederom prima op een poging van Koen v.d. Boogaard. En in de 84e minuut dook Bart de Brouwer vrij op voor de ONDO-sluitpost maar zijn schuiver ging naast. In de 85e minuut wist de keeper wederom een doelpunt te voorkomen door een schot van Maurice van Hoof te keren. En zoals de vaste voetbalwet is na het missen van goeie kansen, het doelpunt viel aan de andere kant. Vlak voor tijd scoorde Freek Raaijmakers uit eigenlijk de enige kans voor ONDO gedurende de gehele wedstrijd.

 

Uiteindelijk een iets te magere, maar wel zeer welkome overwinning. Hopelijk geeft deze overwinning Mifano het vertrouwen dat er dit seizoen toch nog wat te winnen valt. Als Mifano elke week speelt zoals vandaag en nog iets beter de kansen benut is promotie nog steeds mogelijk. Met deze hoop gaan we de winterstop in tot 8 februari 2015.

Informatie ONDO 1
www.ondo.nl
Asten-Heusden (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen ONDO 1
Mifano 1 - ONDO 12 - 5verslag
ONDO 1 - Mifano 11 - 4verslag
Mifano 1 - ONDO 13 - 3verslag
ONDO 1 - Mifano 13 - 3verslag
ONDO 1 - Mifano 11 - 3verslag
Mifano 1 - ONDO 14 - 3verslag
ONDO 1 - Mifano 11 - 1verslag
ONDO 1 - Mifano 11 - 3verslag