Actueel

  • Maandag:
    • Martijn Hoeks wordt 22!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 29 oktober 2017 - Sportpark Molenweg te Liessel
Liessel Competitiewedstrijd Mifano
Thuistenue Liessel Liessel 1 Mifano 1 Thuistenue Mifano
Doelpunt 80'  Rowan Verberne

Mifano moet winst aan Liessel laten.

maandag 30 oktober 2017

Mifano is er niet in geslaagd om zich te revancheren voor de nederlaag afgelopen week. In en tegen Liessel werd terecht met 3-1 verloren.

Mifano zat vanaf het beginsignaal niet in de wedstrijd en leed veelvuldig balverlies. De wedstrijd speelde zich in de beginfase vooral af op het middenveld. Het duurde dan ook tot de 14e minuut voordat de eerste kans genoteerd kon worden. Een goede aanval van Liessel eindigde via een afstandschot over de kruising van het doel van Stefan van der Westen. In de 26e minuut kreeg Mifano haar eerste kansje. Een lage voorzet van Maurice van Hoof was net te hard voor de inlopende Rowan Verberne.
Een lange bal vanuit de achterste linie van Liessel werd enkele minuten later door iedereen gemist waardoor een Liessel speler plotseling oog in oog stond met de Mierlose doelman. De middenvelder schrok van deze uitgelezen mogelijkheid de score te openen en schoot te bal voorlangs het doel. In de 37e minuut kreeg Stefan Schippers namens Mifano de bal aangespeeld, via een prima actie speelde hij zich vrij en schoot de bal keihard op het Liesselse doel. De doelman kon het schot ternauwernood in 2 instanties onschadelijk maken.


In de 2e helft was Liessel duidelijk de bovenliggende partij, Na 5 minuten in de 2e helft opende het dan ook terecht de score. Een harde voorzet werd loopzuiver en steenhard achter de Mifano doelam geschoten. Mifano was nog niet bekomen van de snelle achterstand of het verschil werd opgeschroefd naar 2 doelpunten. Rick van de Laar van Liessel zag doelman Stefan van der Westen te ver voor zijn doel staan en plaatste de bal via een prima lob in het lege doel. Liessel nam geen gas terug en bleef het Mifano doel opzoeken. In de 70e minuut belande de bal vanuit een corner op het hoofd van Stan Smits. De Liessel speler werd geen strobreed in de weg gelegd en knikte de bal in het Mierlose doel, 3-0.
Mifano leek in de laatste 10 minuten nog geloof te krijgen in een goede afloop. Nadat Maurice van Hoof verzuimt had de aansluitingstreffer aan te tekenen kwam deze even later toch op het scorebord. Een toegekende strafschop werd feilloos ingeschoten door Rowan Verberne wat de 3-1 betekende. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd kwam op naam van Liessel. Een prima kans voor de Liesselse spits werd echter in het zijnet geschoten. Een mindere wedstrijd vandaag van Mifano zijde met een verlies tot gevolg. Volgende week wacht het Helmondse Rood Wit ’62, een mooie kans om de zeperd van vandaag weg te werken.

Informatie Liessel 1
www.rksvliessel.nl
Liessel (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Liessel 1
Mifano 1 - Liessel 14 - 1verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 3verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 10 - 4verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 1verslag
Mifano 1 - Liessel 15 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 12 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 12 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 12 - 6verslag
Mifano 1 - Liessel 13 - 0verslag
Liessel 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 12 - 4verslag
Mifano 1 - Liessel 15 - 0verslag
Liessel 1 - Mifano 12 - 2verslag
Mifano 1 - Liessel 13 - 2verslag
Liessel 1 - Mifano 10 - 3verslag