Actueel

  • Maandag:
    • Martijn Hoeks wordt 22!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 5 november 2017 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd Rood Wit'62
Thuistenue Mifano Mifano 1 Rood Wit'62 1 Thuistenue Rood Wit'62
Gijs van der Wurff  19' Doelpunt
Rowan Verberne  39' Doelpunt

Verdiende overwinning van Mifano op Rood-Wit `62

maandag 6 november 2017

Mifano heeft een mooie en verdiende overwinning behaald in de thuiswedstrijd tegen Rood Wit ‘62. Na een 2-0 ruststand bleven de drie punten bij de rood witten uit Mierlo na gelijk 2/0 eindstand.

Mifano speelde vanaf het beginsignaal met de druk naar voren wat gelijk tot een aantal mogelijkheden leidde. Gelijk in de eerste minuut was er een actie van Mifano met spits Maurice van Hoof die de bal voorbracht, die echter niet verzilverd kon worden. Van de hoekschop die hieruit volgde kopte Toby van de Wittenboer rakelings naast. In de 7eminuut was de eerste kans voor Rood Wit. Maikel van Tilburg kreeg de bal aangespeeld die deze direct op het doel van Mifano schoot. Keeper Stefan van der Westen wist deze goed te pareren. In de 17e minuut werd een aanval opgezet over rechts. Dirk Borst bracht de bal voor die door de goed mee opgekomen A1 speler Gijs van der Wurf prachtig naar binnen werd getikt. Hiermee werd de 1-0 aangetekend. In de 19e minuut een mooie doorbraak vanaf eigen helft door Mifano speler Rowan Verberne. Hij bracht de bal voor die door Maurice van Hoof rakelings langs het doel werd geplaatst. In de 39e minuut maakte Ceyhun Cetindas van Rood Wit een flinke verdedigingsfout. Hiervan profiteerde Rowan Verberne die alleen op de keeper afging en de bal mooi in de rechter doelhoek plaatste, waarmee de 2-0 op het scorebord kwam.

 

Na rust was de eerste kans andermaal voor Mifano. In de 53e minuut vanuit een aanval over links bracht Rowan Verberne de bal voor precies de voet van Maurice van Hoof die deze direct op doel knalde. Via de onderkant van de lat butste de bal het doel uit. In de 59e minuut kwam via een mooie crossbal de bal bij volledig vrijstaande Mifano speler Stefan Schippers. Zijn schot op doel werd goed gepareerd door Rood Wit doelman, Wessel Knapen. In de 75eminuut ondernam Mifano speler Rowan Verberne een avontuur waarbij hij twee Rood Wit spelers omspeelde en de keeper probeerde te verassen. Helaas ging de bal net over. In de 88e minuut kreeg de goed ingevallen A1 speler, Bram Ernest, de bal aangespeeld. Zijn schot op doel belande in het zijnet.

Door deze mooie overwinning hebben de Mierlonaren zich mooi op de vierde plek gesetteld. 

Informatie Rood Wit'62 1
www.roodwit62.nl
Helmond (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Rood Wit'62 1
Mifano 1 - Rood Wit'62 11 - 4verslag
Rood Wit'62 1 - Mifano 13 - 0verslag
Mifano 1 - Rood Wit'62 11 - 2verslag
Rood Wit'62 1 - Mifano 112 - 2verslag
Mifano 1 - Rood Wit'62 12 - 0verslag
Rood Wit'62 1 - Mifano 13 - 2verslag
Mifano 1 - Rood Wit'62 10 - 3verslag