Actueel

  • Maandag:
    • Martijn Hoeks wordt 22!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 19 november 2017 - Sportpark Brandevoort te Helmond
Brandevoort Competitiewedstrijd Mifano
Thuistenue Brandevoort Brandevoort 1 Mifano 1 Thuistenue Mifano
Doelpunt 15'  Thijs van der Schoot
Doelpunt 40'  Maurice van Hoof

Brandevoort - Mifano 0-2

maandag 20 november 2017

Mifano heeft de uitwedstrijd tegen Brandevoort met 0-2 gewonnen en is daardoor een paar plekken op de ranglijst gestegen. Mifano staat nu op een gedeelde tweede plaats op 4 punten afstand van koploper Liessel.

In het begin van de wedstrijd werd Mifano behoorlijk onder druk gezet door Brandevoort en speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Mifano. Tot groot gevaar leidde dat echter niet. De eerste de beste aanval van Mifano was wel meteen raak. In de 15e minuut kwam de bal via Rowan Verberne bij Thijs van der Schoot die uit een lastige hoek links van de goal de keeper wist te passeren. Brandevoort bleef Mifano onder druk houden en dat leidde tot twee goede kopkansen, na vrije trappen in de 22e en in de 28e minuut. In de 40e minuut kwam Mifano op 0-2. Vanwege teveel commentaar door de keeper van Brandevoort gaf de scheidsrechter op de rand van het strafschopgebied een vrije trap. Deze werd door Maurice van Hoof prachtig in de linkerhoek gekruld.

 

In de tweede helft was Mifano de bovenliggende partij en wist Brandevoort nauwelijks nog gevaar te stichten. De bete kansen waren voor Mifano. In de 60e minuut werd een mooi schot door een van de uitblinkers van Mifano, Toby van de Wittenboer, prachtig gered door de in de rust ingevallen reservekeeper van Brandevoort. In de 66e minuut kreeg Brandevoort een vrije trap op vrijwel dezelfde plek als van waar Mifano de tweede goal had gescoord, maar Stefan van der Westen wist de goed genomen vrije trap uit zijn doel te ranselen. In de 69e minuut gaf Dirk Borst een goeie voorzet die door Mayco Verrijdt rakelings langs werd gekopt.

 

Mifano wist de voorsprong redelijk gemakkelijk te behouden, mede dankzij de goed ingevallen jeugdspelers Gijs van de Wurf en Michiel Jansen. Mede door de andere uitslagen deed Mifano goede zaken en staat het op een mooie plek op de ranglijst.

Informatie Brandevoort 1
www.svbrandevoort.nl
Helmond (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Brandevoort 1
Mifano 1 - Brandevoort 14 - 0verslag