Actueel

  • Maandag:
    • Martijn Hoeks wordt 22!

Poll

Sponsoren


Hoofdsponsor

Party & More


Co-sponsors

Sported Mierlo GNT Bavaria Jeurissen & van den Ingh Autobedrijf Knoops Cafe de Koffer Mierlo Plus van Doornmalen

Het weer

Kies je tenue

Thuistenue Uittenue Derde tenue

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aangemeld blijven

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Facebook

RSS

Valid RSS!

Wedstrijdstatistieken

Zondag 26 november 2017 - Sportpark de Ark te Mierlo
Mifano Competitiewedstrijd Lierop
Thuistenue Mifano Mifano 1 Lierop 1 Thuistenue Lierop
 

Mifano verliest derby tegen Lierop met 0-2

dinsdag 28 november 2017

Op een koude herfstmiddag heeft Mifano  de derby tegen SV Lierop in Mierlo verloren met 0-2 door een eigen doelpunt van Mifano en een doelpunt in de 81e minuut van Lierop speler Ralf van de Laar.

Mifano ging aardig van start in het eerste kwartier van de eerste helft. Met diverse kleine kansen werd getracht de score te openen, maar de echte grote kans was voor Lierop in de 14e minuut. Vanuit een aanval van Lierop ontstond een hoekshop. Vanuit deze hoekschop werd de bal door Lierop spits hard ingekopt. De bal werd goed gepareerd door Mifano keeper Stefan van der Westen. Tien minuten later ontstond vanuit een aanval van Lierop een nieuwe kans. Vanuit een aanval werd de bal op de lat gekopt. In de 26e minuut ketste de bal vanuit een genomen vrije trap van Lierop via de binnenkant paal uit het doel. Het was uiteindelijk een eigen doelpunt van Mifano die de 0-1 op het scorebord zette. Een goede kans van Mifano, via een vrije trap van Mayco van Rijdt, werd teniet gedaan doordat een Lierop-speler de bal over de achterlijn werkte. In de laatste minuten van de eerste helft werd de nodige druk gezet door Mifano en leek de gelijkmaker in de lucht te zitten. Vanuit verschillende elkaar opvolgende hoekschoppen kreeg Mifano diverse kansen. Bij één daarvan was het Stefan Schippers die de bal direct op zijn slof nam. Deze bal werd door de keeper van Lierop goed gestopt.

 

Na de thee was de eerste aanval voor Mifano over de linker flank. Van hieruit ontstond een hoekschop die genomen werd door de sterk spelende jongeling Stefan Schippers. Hij bracht de bal op het hoofd van Dirk Borst die de bal direct richting doel bracht. Ook deze bal wist de Lierop keeper te pareren. Een schot op doel in de 55e minuut van Stefan Schippers belandde in het zijnet. In de 77e minuut kwam de bal vanuit een Mifano aanval in de voeten van Dirk Borst, die direct uithaalde richting het doel van Lierop. Ook deze kans werd door de Lierop keeper teniet gedaan. Uiteindelijk besliste in de 81e minuut Lieropnaar Ralf van de Laar de wedstrijd. De bal kwam in de zestien terecht voor het Mifano doel. Vanuit een scrimmage wist hij het doel te bereiken, 0-2. Ondanks een sterk slotoffensief van Mifano bleef dit de uiteindelijke eindstand.

 

Al bij al een welverdiende overwinning voor Lierop die hiermee haar positie op de ranglijst goed versterkte.

Informatie Lierop 1
www.svlierop.nl
Lierop (bekijk op kaart)
Meer wedstrijden tegen Lierop 1
Lierop 1 - Mifano 13 - 1verslag
Mifano 1 - Lierop 11 - 0verslag
Lierop 1 - Mifano 12 - 3verslag
Mifano 1 - Lierop 10 - 1verslag
Mifano 1 - Lierop 11 - 1verslag
Lierop 1 - Mifano 12 - 0verslag
Lierop 1 - Mifano 12 - 3verslag
Mifano 1 - Lierop 11 - 1verslag
Lierop 1 - Mifano 13 - 2verslag
Mifano 1 - Lierop 11 - 0verslag
Mifano 1 - Lierop 13 - 0verslag
Lierop 1 - Mifano 12 - 2verslag
Lierop 1 - Mifano 11 - 2verslag
Mifano 1 - Lierop 11 - 1verslag
Lierop 1 - Mifano 12 - 1verslag
Mifano 1 - Lierop 12 - 0verslag
Lierop 1 - Mifano 11 - 3verslag
Mifano 1 - Lierop 10 - 2verslag
Lierop 1 - Mifano 13 - 0verslag